<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WXB94D" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Magento er verdens største webshopsystem/CMS. 30% af samtlige webshops i verden er bygget i dette system. Magento er forbeholdt de kunder som ønsker 100% frihed i forhold til funktioner og design. Systemet kræver erfaring og teknisk indsigt at bruge, de fleste har enten tilknyttet et Magentobureau eller en ansat med de rette kompetencer.

iPos er integreret med Magento hvilket betyder, at alle de oprettede produkter i din Magento webshop automatisk bliver flyttet over i iPos og at der er lagersynkronisering imellem butik og webshop hvert minut.

Integrationen til Magento har vi mulighed for at skræddersy til den enkelte kunde, da vi har fuld kontrol over evt. tilpasninger i Magento.

Der er real time overvågning af integrationen i iPos, hvilket betyder at du kan se om det fungerer som det skal og hvilke fejl der evt. måtte være med givne produkter på enten web eller POS.

Se mere på www.magento.com