<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WXB94D" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>
Zliide er konceptet på en nytænkende shoppingoplevelse. Med Zliide kan du som kunde i butikken interagere med de forskellige produkter, gennem den smarte alarmbrik og Zliide Appen. Her kan du se mere information omkring produktet, lagerstatus for individuelle størrelse, farvevarianter osv. Når du har fundet det helt rigtige produkt, kan du med Zliide betale for produktet med bl.a. MobilePay. Herefter låser alarmbrikken op, og du kan lægge den i en af de opstillede Zliide bokse, og forlade butikken med produktet. 

 

 
Ønsker du ikke at købe produktet i butikken, kan du altid tilføje produktet til din favoritliste og købe det senere og få det leveret hjem til dig gennem Zliide appen. 

 

Du har altid mulighed for at bestille varer online fra de fysiske butikker. Bor du tæt på butikken kan du vælge Zliide Delivery+. Så bliver din ordre leveret samme dag. Bor du længere væk, kan du altid bestille med GLS, her bliver ordren leveret indenfor 1-3 hverdage. Zliide har et bredt samarbejde med mange butikker i forskellige størrelser, og rundt om i landet. Dette betyder du altid kan finde de bedste tilbud, det nyeste udvalg og de rigtige varianter.

 

 
Som retailer får du et digitalt udstillingsvindue af din butik, hvor du kan sælge dine varer på en M-commerce platform direkte til slutbrugeren. Du får muligheden for at tilbyde dine kunder selvbetjening i butikken, hvis du vælger at montere Zliide-tags på tøjet i butikken. Derudover kan du tilbyde dine kunder  levering samme dag med Zliide Delivery+.

 

 
Hvis I har iPos og produktinformation for eksempel i et Google shopping feed, er det rigtigt nemt at komme i gang med Zliide - det eneste det kræver teknisk er, at Zliide får adgang til Jeres google shopping feed og Jeres iPos lagerdata, hvorefter Zliide selv sætter alle integrationerne op. Herefter skal der tages et par gode billeder af butikken og skrives lidt tekst, så er I klar til at blive en del af en revolutionerende M-commerce platform.