<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WXB94D" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Prestatashop er et af de lidt ældre shopsystemer på markedet. De har altid været blandt top 5 i verden i forhold til antal aktive shops.

Det er et lukket CMS, men har af gode grunde mange års erfaring og et stort antal shops at udvikle sig med. Prestashop er i brug hos mange detailbutikker og vi har derfor valgt at lave integration til systemet.

iPos er integreret med Prestashop hvilket betyder, at alle de oprettede produkter i din Prestashop webshop automatisk bliver flyttet over til iPos og at der er lagersynkronisering imellem butik og webshop hvert minut.

Vi har lavet Prestashop integrationen så den er indbygget i iPos, forstået på den måde at du altid kan se om der er hul igennem til webshoppen og omvendt fra POS systemet.

Vi har en liste over alle de felter der aktivt kan flyttes fra jeres Prestashop over til iPos, så ring eller skriv endelig ved spørgsmål eller referencer.

Se mere på: www.prestashop.dk