<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WXB94D" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Shopify er det bedste fra begge verdener når man taler om webshopsystemer. Typisk taler vi om åben CMS eller lukket CMS.

Shopify er et lukket system, men tusindvis af udviklere har muligheden for at udvikle app’s til systemet, hvilket giver en masse muligheder og funktioner.

Systemet er meget stort i USA og på vej til at blive det i Europa og resten af verden.

iPos er integreret med Shopify, hvilket betyder at alle de oprettede produkter i din Shopify webshop automatisk bliver flyttet over til iPos og der er lagersynkronisering imellem butik og webshop hvert minut.

En API/APP er et værktøj til at skabe forbindelse til Shopify. Det er typisk en API andre leverandører tilbyder. Det betyder at du som kunde selv skal ud og finde en tredjepart som kan varetage og drifte denne integration.

Hos iPos laver vi hele integrationen. Det bliver testet og I bliver instrueret i hvordan det fungerer. Som noget ret unikt kan du på et webshops-ikon på din forside i iPos se om din integration fungerer, og hvad årsagen er, hvis den ikke gør.

Vi drifter selv løsningen, laver vedligeholdelse på den og overvåger løsningen 24/7-365.

Det er os du skal ringe til hvis noget ikke fungerer.

Vores samarbejdspartner på denne platform er www.8kilo.dk som er Shopify eksperter.