<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WXB94D" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Shopify er det bedste fra begge verdener når man taler om webshopsystemer. Typisk taler vi om åben CMS eller lukket CMS.

Shopify er et lukket system, men tusindvis af udviklere har muligheden for at udvikle app’s til systemet, hvilket giver en masse muligheder og funktioner.

Systemet er meget stort i USA og på vej til at blive det i Europa og resten af verden.

iPos er integreret med Shopify, hvilket betyder at alle de oprettede produkter i din Shopify webshop automatisk bliver flyttet over til iPos og der er lagersynkronisering imellem butik og webshop hvert minut.

En API/APP er et værktøj til at skabe forbindelse til Shopify. Det er typisk en API andre leverandører tilbyder. Det betyder at du som kunde selv skal ud og finde en tredjepart som kan varetage og drifte denne integration

Hos iPos laver vi hele integrationen. Det bliver testet og I bliver instrueret i hvordan det fungerer. Som noget ret unikt kan du på et webshops-ikon på din forside i iPos se om din integration fungerer, og hvad årsagen er, hvis den ikke gør.

Vi drifter selv løsningen, laver vedligeholdelse på den og overvåger løsningen 24/7-365.

Shopify har udviklet deres eget kassesystem som hedder "Shopify POS" og det kan forståes som den oplagte løsning med en Webshop i samme firma.

Vi oplever mange detaljer som ikke er gennemtænkt i forhold til at befinde sig i en online verden hvor kunder betjener sig selv, til en POS verden hvor kunden forventer en personlig betjening. Det kan være ombytning af varer uden at medbringe en bon, manglen på byttemærker, Betalingsterminaler,  håndtering af moms og lager + bogholderi og udenlandsk support, hardware er låst og funktionsmæssigt begrænset uden køb af mange 3 parts apps. 

 Vores samarbejdspartner på denne platform er www.8kilo.dk som er Shopify eksperter. Men der findes mange Danske bureauer som har specialiseret sig i platformen og vi er altid åbne for nye samarbejdspartnere. 

Vi har mange Shopify + kunder på vores løsning og det åbner op for mange muligheder for Click & Collect - Gavekort på tværs af platform.